PASCAD Bouwadvies

Heeft u plannen om te (ver)bouwen? Dan wilt u dat uw bouwproject zo soepel mogelijk verloopt. PASCAD Bouwadvies ondersteunt haar opdrachtgevers, van ontwerp tot en met bouwbegeleiding. Bij het uitwerken van uw bouwproject heeft PASCAD Bouwadvies de expertise in huis om te adviseren over onderwerpen als effectief ruimtegebruik, (brand)veiligheid, onderhoud en beheer.

Onze opdrachtgevers profiteren in het bijzonder van onze technische expertise. We werken het ontwerp van architecten uit naar een uitgebalanceerd bouwtechnisch ontwerp, begeleiden de bouwuitvoering, waarbij we zowel op esthetisch als bouwtechnisch vlak controleren of er gebouwd wordt volgens de tekeningen en voorschriften uit het bestek. Zo controleren we bijvoorbeeld of een beschreven isolatiemateriaal of houtsoort ook daadwerkelijk wordt toegepast.

Met name voor ziekenhuizen en zorginstellingen zijn vragen omtrent hygiƫne, uitstraling en onderhoud van toe te passen materialen relevant. PASCAD Bouwadvies heeft ruime ervaring op het gebied van materiaalkeuze bij organisaties als het AMC, Erasmus MC, LUMC en UMC Utrecht.

2019-04-05T08:07:39+00:00

BIM

BIM (Building Information Model) is voor PASCAD Bouwadvies geen doel maar een middel. In samenspraak met de opdrachtgever en ketenpartners legt PASCAD Bouwadvies de behoefte vast.Lees meer >

PASCAD ondersteunt onze afdeling. Ze bieden een verfrissende kijk en hebben praktische, effectieve oplossingen.

Erhan Atilgan, AMC Amsterdam

NEEM GERUST CONTACT OP

CONTACT
2019-07-04T09:22:08+00:00

EPA-U

Verhuurt of verkoopt u een pand? Is uw publieke pand groter dan 250 m2? Dan is een energielabel wettelijk verplicht. Voor een EPA-U label kunt u terecht bij een van...Lees meer >

BEKIJK ALLE TOEPASSINGEN

TOEPASSINGEN