Over PASCAD

Inzicht, overzicht, controle. Dat is wat PASCAD u biedt. Wij beheren en reviseren (CAD-)tekeningen, leveren bouwontwerpen en wij adviseren over Arbo-normeringen, onderhoud en brandveiligheid. Ook leveren wij data waarmee u het vastgoedonderhoud vereenvoudigt. Dit doen wij zowel voor opdrachtgevers met grote locaties als voor opdrachtgevers met meerdere gebouwen.

Ga direct naar:
Beheer
Bouwadvies
Vastgoedonderhoud
Brandveiligheid

Sterk in beheer én bouwadvies

PASCAD werd in 2006 opgericht door twee adviseurs in facility management, nadat ze hadden gemerkt dat er veel behoefte was aan duidelijke rapportages en overzichten van gebouwen. PASCAD begon met het ondersteunen van opdrachtgevers bij het beheer van hun (CAD-)tekeningen. Op één digitale plek beschikbaar, veilig achter een inlog.

Steeds vaker kregen zij de vraag om ook tekeningen te reviseren. Bijvoorbeeld als de situatie in een gebouw veranderde, of voor nieuwbouw. In 2018 splitsten zij PASCAD daarom op in PASCAD Beheer BV en PASCAD Bouwadvies BV. Een unieke combinatie en waardevol voor opdrachtgevers.

Uniek: informatie over uw vastgoed

PASCAD is sterk in zowel tekeningenbeheer als bouwadvies. Dat biedt u de zekerheid van uniforme tekeningen met precies de juiste informatie die u nodig heeft. Met behulp van AutoCAD-software verwerken wij tekeningen automatisch en snel tot een gestructureerd overzicht.

Wat ons onderscheidend maakt in de markt is dat wij waardevolle informatie uit deze software voor onze opdrachtgevers beschikbaar kunnen stellen; van het aantal led-armaturen en de E&W-installaties tot het vloeroppervlak. Met deze informatie optimaliseert u uw gebouwbeheer en -onderhoud. Dát is de kracht van PASCAD.

Daarom PASCAD

Open, betrouwbaar en duidelijk. Dat zijn de kernwaarden van PASCAD, een bedrijf dat van aanpakken weet.

Open

Wij zijn uw neutrale klankbord. Met uw organisatie als vertrekpunt adviseren wij open en eerlijk over wat u nodig heeft. Of het nu gaat om beheer, bouwadvies, onderhoud of brandveiligheid.

Betrouwbaar

Wij doen ons werk met zorg en nauwkeurigheid. Dat ziet u terug in onze tekeningen en dat merkt u aan onze adviezen. Wij zijn een betrouwbare partner die investeert in langetermijnrelaties. Met onze no-nonsense mentaliteit en vakgerichte kennis kunt u zeker zijn van de juiste keuzes.

Duidelijk

Wij zijn graag duidelijk. Onze tekeningen moeten kloppen en helder te interpreteren zijn. Duidelijkheid in de samenwerking begint met heldere afspraken, ook over de kosten. Dat voorkomt verrassingen achteraf.