Voor wie

PASCAD is er voor organisaties die behoefte hebben aan inzicht, overzicht en controle op het gebied van tekeningenbeheer en bouwadvies. Wij richten ons voor al op:

Zorg

PASCAD heeft jarenlange ervaring in de zorg. Wij werken voor onder meer Erasmus MC, Amsterdam Medisch Centrum (AMC), Leids Universitair Medisch Ziekenhuis (LUMC), Flevoziekenhuis en Deventer Ziekenhuis. Stuk voor stuk instellingen met grote gebouwen met vele verschillende afdelingen en functies, talrijke E&W-installaties en specifieke gebruikerseisen.

Ook werken wij voor zorginstellingen met meerdere locaties, zoals Beweging 3.0, Zorggroep Noordwest-Veluwe, Pluryn, Siza en Vivium. Door onze ruime ervaring weten wij wat zorgorganisaties belangrijk vinden op het gebied van beheer, bouwadvies, onderhoud en brandveiligheid.

Overheden

Voor zowel grote landelijke overheidsorganisaties als gemeenten verzorgen wij het tekeningenbeheer. Meestal gaat het hierbij om meerdere locaties met een kantoorbestemming.

Wij brengen elke locatie in kaart en verzorgen revisies, conform de specifieke overheidseisen. Wij werken onder meer voor UWV, gemeente Ede, gemeente Goes en gemeente Hilversum.

Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder moet u zicht hebben op de vierkante meters, om op basis daarvan de verhuurprijzen te bepalen. Voor grote en kleine vastgoedbeheerders brengen wij de vierkante meters in kaart, van enkele panden tot complete winkelcentra. Wij verzamelen de informatie die hiervoor nodig is (ook op locatie zelf) en verwerken dat in tekeningen. Vervolgens houden wij deze tekeningen actueel. Wij werken onder meer voor Urban Interest en Peter van Dijk Vastgoed.