Tekenaar op locatie

Mocht er (extra) ondersteuning op het gebied van tekenwerk nodig zijn, dan kan PASCAD uw organisatie assisteren met een tekenaar op locatie.

Onze ervaren CAD-specialisten zijn gewend zich snel te verdiepen in klantspecifieke materie met bijbehorende werkwijzen en processen. Wij denken ook graag mee en kunnen suggesties bieden om bestaande processen te verbeteren.

Met een tekenaar op locatie zijn de communicatielijnen kort en effectief en is het mogelijk de voortgang ter plaatste te controleren. Vooraf maken we met u afspraken over de gewenste resultaten, de benodigde tijd en de termijn waarbinnen de opdracht loopt. Heldere afspraken zorgen voor duidelijk meetbare resultaten. Het is ook mogelijk om een algemene overeenkomst te sluiten waarbij u op afroep gebruik maakt van aanvullende capaciteit op uw locatie.

Wanneer u gebruik maakt van een tekenaar op locatie die gebruik maakt van een eigen CAD-station, dan levert u dat een flinke kostenbesparing op; u hoeft immers geen CAD-licenties en specialistische apparatuur aan te schaffen, terwijl er wel gebruik gemaakt kan worden van de laatste mogelijkheden van de meest actuele CAD-versies, aanvullende software en snelle machines.

Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om de bestanden op te slaan in onze cloud. Hierdoor zijn de CAD-bestanden altijd benaderbaar voor onze CAD-specialisten.

Online ondersteuning

Indien u een vraag heeft over uw tekenprogramma of als u wilt dat wij met u meekijken en u verder op weg helpen, dan kan dat online.

Wij kunnen op uw verzoek online met u meekijken en eventueel aanpassingen verrichten of handelingen voordoen, zonder dat u uw werkplek hoeft te verlaten.

Ook kunnen wij eventueel uw computer ‘overnemen’; Na het verbreken van de verbinding kunt u de software bewaren voor eventuele toekomstige vragen of deze verwijderen. Er worden geen wijzigingen in uw computer aangebracht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.