PASCAD viert vandaag haar koperen jubileum: ons bedrijf bestaat 12,5 jaar. Een periode waarin PASCAD veel innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Wat begon met drie man in een ruimte van 60 m2 in Amersfoort, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 12 werknemers. Uitgegroeid is PASCAD nog niet en dat is te zien in de investering in ons nieuwe kantoor aan de Databankweg in Amersfoort dat verdere groei mogelijk maakt.

Op 1 september 2006 werd PASCAD ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. PASCAD begon aan de Natriumweg in Amersfoort met drie man sterk. Na zes jaar was PASCAD inmiddels uitgegroeid naar vijf  werknemers en de ruimte werd te klein.

De perfecte plek voor PASCAD werd gevonden in het pand aan de Siliciumweg in Amersfoort en het was tijd voor innovatie en groei. PASCAD blijft groeien en met 12 werknemers is ook dit pand snel te klein. De verhuizing naar de Databankweg in Amersfoort is het gevolg hierop.

PASCAD heeft in de afgelopen jaren twee websites voor tekeningenbeheer gebouwd, CAD-koppelingen en Revit-koppelingen geschreven en is uitgegroeid tot een expert op het gebied van tekeningenbeheer.

PASCAD is gecertificeerd door SKG-IKOB voor het maken van NEN 2580 en NTA 2581-oppervlaktebepalingen. Diverse werknemers zijn inmiddels opgeleid tot EPA-U-inspecteurs en -adviseurs.

PASCAD is onlangs uitgebreid naar PASCAD Beheer B.V. en PASCAD Bouwadvies B.V. Voor veel relaties voert PASCAD al jaren bouwtechnische tekenwerkzaamheden uit (van ontwerp tot en met esthetische bouwbegeleiding) en de splitsing tussen beheer en bouwadvies was een logisch gevolg van een toenemende vraag.

De afgelopen 12,5 jaar is PASCAD uitgegroeid tot een vakkundig en betrouwbare partner in het dagelijkse beheer van tekeningen en het meedenken bij het verbouwen/aanpassen van panden van haar relaties.

Wij willen onze relaties hartelijk bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en de mooie projecten die wij gezamenlijk succesvol hebben afgerond! We hopen de komende jaren deze samenwerking te kunnen blijven voortzetten!